Semesterstart

Åkte från jobbet på eftermiddagen, lycklig och fri... semesterna startar NU. Hade med mig Zyrran på jobbet så bilen styrde mot Älvjömässans grusparkering - nu skulle vi lägga spår.

Ett av spåren startade i grus som övergick till asfaltsväg, vidare upp i en gallertrappa som tog en upp över gångbron vid Mässan.....vidare gångbron ner mot Örby-hållet och där låg slutet.

Det var många konstiga blickar man fick men hunden gjorde ett mycket bra jobb och det var intressant och se henne nosa sig uppför gallertrappan.

Uppdaterar med lite bilder:










Regnet kom som ett rekomenderat brev på posten.... vi kastade oss in i bilarna och drog vidare mot Kungens Kurva. City Gross har ett stort garage med stora ytor utan bilar.

Zyrran fick 2 spår. Det första gick bra och och jobbade sig fram till slutet. Det sista spåret blev knepigare MEN hon gav aldrig upp. Till slut så fick hon upp spåret och hittade slutbelöningen.

Bilder från City Gross-garaget :




Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra jobbat. Hur länge fick spåren ligga innan du tog dom?



mvh Urban

2009-07-31 @ 21:11:25
Postat av: Lena

Jag lät spåren ligga c:a 30 minuter..... vet att jag måste öka tiden....men det började röra sig lite förmycket människor i spåret..... bl.a en bil parkerade så spåret gick under fronten..

//Lena

2009-07-31 @ 21:35:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0