My Dog 2009

Vi startade resan mot Göteborg i söndags. Anlände runt 17.30. Samling i foajen för samtliga med hundar. Det var en härlig känsla med 8 personer (Susanne/David, Marie/Lillen, Jenny/Micke och  jag/Kenneht) och 7 st rottisar (Biggles, Nova, Peg, Tee, Gucci, Lizza och Zyrran)  liggande runt omkring som skötte sig förträffligt.

Vi intog några öl innan det var dags att samlas uppe i matsalen för att intaga middagen. Man var lite trött efter resan så det var inga problem att gå och lägga sig i tid.

Måndag morgon och vi styrde kosan mot Mässan, gåendes i 19 minus grader. Det kändes inte så kallt men det berodde väl på att det var vindstilla.

Zyrran ställdes i Unghundsklass med resultat en 1:a i kvalitet och hon plockade även hem första placeringen i konkurrensen. Vi blev tilldelade ett ynkans HP - surt sa räven då det inte är första gången vi vinner klassen men bara får HP. Där slutade våran dag i ringen.

Gick upp till hotellet och vi satte oss i foajen tillsammans med Marie och Lillen. Hundarna fick grisöron och var rätt nöjda. På kvällen gick vi till en Grekisk restaurang i närheten och det var inte bara en trevlig kväll utan även fullkomligt galen:-)

Stöp i säng för att ta nya tag på tisdagen. Åter igen så blev det en 1:a i kvalitet och återigen en första placering i konkurrensen - MEN - idag fick vi även ett CK. I bästa tik blev vi inte placerade men dagen kändes ändå bra.

Ett stort Grattis till Marie och Tee som plockade hem BIR:et i valpklass idag, hipp, hipp, hurra!!

Vi kom hem straxt efter 18-tiden och det är skönt att få några lugna timmar innan man hoppar i sängen - jobbdag i morgon. Zyrran får vila upp sig under dagen för på kvällen skall vi har bevakning.

Bilder från måndagens utställning:

Koncentration, gäller att hålla reda på fötter, hund och köttbullar.



 

Man ska även hålla koll på domaren.



Mycket bra mattor på utställningen i Göteborg.


Min lilla pärla:-)

Kommentarer
Postat av: Kristiina

Grattis till fina resultat på My Dog =)

2009-01-07 @ 10:11:09
URL: http://puli.blogg.se/
Postat av: susanne med Nova och Big!

Grattis Lena och Bigges Zyrra till erat CK:)Tack för en tokrolig resa!!! Är fortfarande trött:) Kram Susanne!

2009-01-08 @ 12:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0