En liten rapport

I onsdags var jag ner till Botkyrka BK med Zyrran och körde platsliggning med skott.

Hämtade även ett pris från 2008 där Zyrran hade fått ett Hederpris för bra lydnadsresultat - en kristallskål från Orrefors.

Torsdagen bjöd på Bevakningsträning vid Botkyrka Backen, patrullstig. Zyrran gjorde ett bra arbete.

Igår fredag, åkte jag och Zyrran tåg till Stockholms Central och mötte Kenneth -köpte lite räkor på hemvägen som vi mumsade på framför TV:n.

Idag var det träff ute vid Amf1, Berga. Vi fick skapa bekantskap med stridsbåt 90. Det var en väl genomförd säkerhetsgenomgång först, sen fick i grupper om 3 hundförare (med hundar) gå ombord och prova på att röra sig MED hund på båten, ta sig på och av, gå längs med relingen, fram och tillbaka,  klättra upp och ner. Mycket spännande och tröttsamt för hundarna.


Eftersom det är krav att använda munkorg på hundarna i dessa lägen så har jag och Zyrran tränat detta under veckan. Naturligtvis så var det även krav på flytväst på våra fyrbenta vänner.


Vi fick även slå upp knäppetält så att hundarna kan få skydd vid behov. Zyrran gillade sitt lilla kryp-in.

På eftermiddagen bar det vidar till Brandövningsfältet på Berga där vi tränade olika miljöer, gallertrappor, tunnlar, landgångar och olika containrar som vi kunde undersöka.

Zyrran har gjort ett mycket bra arbete under hela dagen och nu sover hon sött i soffan.

Kommentarer
Postat av: Susanne Bigge och Loke

Hörde aldrig av dig i fredags! Fina bilder och häftig träning:)David tyckte det specielt. Hoppas ni hunnit vila lite i helgen också Kram!

2009-04-19 @ 22:52:34
URL: http://www.biggepojken.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0