Bevakning i mörker och regn

Ut till Södertälje BK och startade med lydnaden. Samtliga moment gick jättebra och det är så roligt när vi kommer till framförgåendet för hon vet precis vad som ska hända - hoppas det håller även på lördag *ler*.

Sen körde vi sittande bevakning och Zyrran gjorde ett kanonjobb. Tiden var satt till 15 minuter och när det var 3-4 minuter kvar så ville hon gärna lägga sig ner. När det var vår tur att gå ut till figgen så var det bara att skicka fram hunden och hänga med in i den bäcksvarta skogen, snubblande över ris och snår.

Tanken som jag fick att hon inte skulle hitta figgen var helt fel för prinsessan hittade rätt på en gång. Att det sen figgen bjöd på pannkakor där ute gjorde ju kvällens arbete till en fest för Zyrrans del.

Den här utbildningen känns så roligt och rätt att jag inte gillar tanken på att jag missar nästa träningstillfället nu på lördag

Nu är det dags att hoppa i sängen och hoppas på att man får upp kroppstemperaturen igen för nerkyld blir man även om man har regnkläder på sig.... fukten har ju en förmåga att krypa in på bara skinnet.

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0