Helgens bravader

Fredag eftermiddag inleddes med tågresa till stan för att titta på ritningen av vårat blivande kök. Zyrran va med och vi hade fokus på att kunna gå i trappor som vanligt folk. Hon har en benägenhet att köra högsta växeln både uppför och nerför trappor.

Detta resulterade i ett missat tåg på inresan och en missad buss på hemresan.... men hon har börjat klyka att man kan ta det lugnt.

På lördagen träffades jag, Lotta J och Ingela ute vid Rönninge skjutbana. Spår och uppletande. Ingela hade även med sig Zyrrans mormor Anja och Lotta hade med sig Lizza eftersom hon var hundvakt. Efter en hel dag i skogen så kändes det i kroppen:-)

Söndagen skulle inte va speciellt lugnare. Bevakning och start ute vid Södertälje BK vid 9-tiden. Patrullstig, spårupptag, miniruta för att sen avsluta med ett lydnadspass. Jag behöver nog inte övertyga någon om att Zyrran somnade ovaggad på kvällen.

Det är tur att damen får vara hemma och vila under dagen - för i eftermiddag så blir det lydnad... Vi står som reserver till en lydnadstävling i helgen och det vore kul om vi kom med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0