Bevakning med fiender i skogen

Gårdagen bjöd på en underbar träning med bevakningsgänget. Vi fick en karta där ett skogsparti var inringat och där skulle det finnas fiender!!!!!

Men det var ju lätt som en plätt efter som vi var 3 rottisar med förare som plockade figgen med hund på vind och även via spår..... och snabbt gick det:-)

Nästa figge (Samuel och Cent) som slängde sig ut i skogen var knepigare att få tag i. Mycket handlade om att han flyttade sig hela tiden. Men jag och Maria/Dusica var inte sämre. Försökte locka till oss rottisen "Cent" med glada tillrop - då hade vi faktiskt jobbat så länge att vi trodde figgen hade gått hem.

Men, men "Cent" sa inte mycket och höll sig lugn så när vi till slut gick ut på vägen för att försöka få upp vind på figgen så hör vi hur hans mobil börjar att ringa, vi fick riktning och sen även vind och där fanns dom till slut.

En mycket roligt kväll. Nu ska jag straxt ta och gå ut en längre sväng med Jenny och hundarna. Det blir ingen träning idag bara slöhet:-) Zyrran har som sagt börjat löpa nu så klubbarna får vi hålla oss ifrån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0