1 maj

Det vi har gjort sen i söndags är bland annat att bygga på staketet mellan oss och grannen. I går skulle vi ha gjort det sista men så kom regnet - staketbygget blev uppskjutet och vi hamnade i soffan hela familjen istället.

I måndags var jag och hundarna nere på klubben. Båda hundarna fick sig en genomkörare. På tisdagen hände inte så mycket på hundfronten. Vi var en stund hos Jenny och Micke och hundarna fick socialisera.

I går var jag ledig. Började dagen hos mina föräldrar för att byta däck och fika. Sen var det ombesiktning på bilen och det var ok så nu får man köra ett år till. Hem och lämnade in Eddie. Zyrran och jag stack ner till Storvretsängen där skolan hade Valborgsrock. Perfekt tillfälle att socialträna på. Jenny kom med Gucci och Lissa också. Det var många barn som ville klappa hundarna och Lissa var klart den som var mest populär:-)

Sen drog vi ner till Brosjön och hundarna fick bada. Zyrran tycker det är så roligt att hon till och med hoppade från bryggan...... Hon och jag körde även lite lydnadsövningar innan vi gick upp till bilen. Det var en trött tjej på kvällen....

Nu sitter vi och väntar på att klockan ska gå - vi ska iväg på utställning i Hågelbyparken. Det är bara en inofficiell utställning men vi kör som träning. Lissa och Gucci ska också ställas. Ska även bli roligt att se Irene ställa sin lilla Bella.

Hmmm.... det är rätt roligt när man får telefonsamtal från vänner som frågar om man är sjuk eftersom bloggen inte har varit uppdaterat på några dagar. Men så är inte fallet..... bara en släng av lathet. Jag tror att ordningen är återställd igen.... Rapport om utställningen kommer i eftermiddag...


Kommentarer
Postat av: Kristiina

Halloi , tur att du skriver igen så slipper vi vara oroliga för dig =)
Vi kanske kan ses o fika idag eller i morgon , vi är ju i staden nu...=)=)

2008-05-01 @ 10:12:04
URL: http://puli.blogg.se
Postat av: Lena

kristiina...ring mig - klart vi ska fika:-)

2008-05-01 @ 23:06:33
Postat av: Susanne

Du ska unna dig att vara lat oftare:) KramiZZZZZZZ

2008-05-02 @ 10:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0