World Dog Show 2008

Dagen började tidigt. Köandet för våran del startade 07.00...... men vi var inne rätt snabbt. Klockan 09.00 skulle jag ställa Hector (Zyrrans bror). Framför oss hade vi Biggles (även han Zyrrans bror).

Blev glad när Biggles och Davis var klara med konkurrensen och fick gå ut med rosa band. Sen var det vår tur och även här blev det rosa.

Sen började det att gallras. Första svängen var både Hector och Biggles kvar men i omgång två så fick tyvärr Biggle lämna ringen. Hector blev kvar bland dom 4 som skulle placeras. Domaren plockade ut 4:e och 3:e placeringarna.... kvar var Hector och en till (kommer ej i håg vem). Efter lite springande (eller skuttande) så fick vi en andra placering.

Snabbt byta hund för nu var det Zyrrans tur. I kvaliten så var det även här rosa band som gällde..... sen var det bara att invänta att alla andra hundar skulle få sin bedömning. In i konkurrensen..... vips så var det bara 4 hundar kvar - igen!!!

Det slutade med en 2.a placering även för Zyrran. Jag köpte en ny säng till Zyrran fast hon inte behövde någon men när matte lider av shopping-begär så gör hon:-)

Känns som en mycket bra dag då alla syskonen fick bedömningen "Excellent".

Tack till Lotta/Elexa för all hjälp idag.... hade inte funkat utan dig:-)


Zyrran ligger nu och sover i skuggan på uteplatsen - hon laddar batterierna för morgondagen då det bär av till Södertälje för ny utställning.

Kommentarer
Postat av: kristiina

Grattis till fin fina placeringen !!!!

Vad fin sängen var =)

Lycka till i morgon !

2008-07-04 @ 00:08:11
URL: http://puli.blogg.se/
Postat av: Annika och Zach

Grattis till de fina resultaten! Excellent är väl detsamma som CK, och det är ju inte fyskam! ;)

HOppas det går minst lika bra idag!

2008-07-05 @ 11:23:31
URL: http://sheltie.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0