Lydnad och F18 igen:-)

I måndags så var det dags för den vanliga träningen. Tyvärr så kunde inte Sussie och Myzzko vara med för dom var på semester.

Jag var tvungen att jobba hela dagen efter som min chef var ledig....... därför var jag tvungen att hastigt och lustigt flytta min lydnadsträning med Zyrran till en senare tid. Först hann jag ner till Botkyrka och köra Eddie lite. Maria och Seiko var också där.

Sen var det dags för min och Zyrrans lektion. Det var momenten för lydnads 2.an som var aktuella. Vi började med rutan och belöning bakom rutan. Inga problem. Fick sen instuktioner på hur jag skulle gå vidare.

Sen blev det inkallning med ställande. Jesus Amalia..... det var nästan så att gräsmattan skrynklade sig när hon stannade....  även här fick jag veta hur jag skulle fortsätta. Apporteringen var nästa moment, gud va roligt sa Zyrran. Jag ser verkligen fram emot våra träningsstunder under kommande vecka:-)

Hoppet är också nytt så det var nästa moment. Ut med hunden på kommando och sen så var det sättandet *ler*... men en sak i taget...... Vi avrundade med framförgående och sen fjärren..... det blir bättre och bättre:-)

I går på tisdagen så cyklade jag återigen till F18 och mötte Ingela och Vizca. Vi körde lite ringträning och fotade mor och dotter.  Återigen så hade vi en liten tävling på vägen hem och jag var inte vinnaren.


Idag har jag jobbat i Eskilstuna så Zyrran fick hänga med. Socialisera med lagerpersonalen kan ju alltid generera i något ätbart..... Sen åkte vi till mitt kontor i Hammarby och gick upp på kontoret för att hämta lite grejer. Mina arbetskamrater som inte sett Zyrran på ett tag blev chockade över hennes storlek......och lugn:-)

Nu har jag packat in allt i bilen inför morgondagen - WDS - Älvsjömässan klockan 07.00.......... Håll tummarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0