Cykling, spår, uppletande och lydnad

Igår på söndagen så cyklade jag och Zyrran till F18. Vi mötte Jenny med Gucci och Lizza och spatserade lite på F18. Sen var Jenny tvungen och åka hem. Efter ytterligare ett tag så anlände Ingela och Vizca. Zyrran blir en sån liten tjej när mamma Vizca kommer....... pip och gnäll och slickar i mungiporna på mamma...

Jag lade ett spår till Zyrran med 5 apporter och ett slut. Spåret gick kanon. Alla pinnar togs upp utan att jag behövde påminna hennel. Nu ska jag bara öka avståndet mellan mig och den spårande hunden.

Hundarna fick även en uppletanderuta. Vi fikade och hade helmysigt, det var lugnt på F18. Sen bar det av hem igen. När vi kom cyklande på grusvägen for det upp ett rådjur framför oss som fortsatte springandes på grusvägen.... Zyrran reagerade men travade lugnt på och när rådjuret försvann upp i skogen så följde hon med blicken men fortsatt sitt travande.

Idag hade var det dags för Zyrran och Eddie att få varsin privatlektion. Mycket nyttigt har man lärt sig *ler*. Lottas kommentar: Han (Eddie) verkar riktigt rolig att jobba med!!!!! Hmmmm, eller hur????

Zyrrans träning går framåt. Snart sitter lydnadsklass 2:-) Tävling i augusti/september lite beroende på när det finns tävlingar att anmäla sig till.... vi har ju lite saker uppbokade under augusti.

I morgon får vi se vad det bjuds på när det gäller hundaktiviteter..... har inte bestämt mig än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0