Äntligen lite lydnad

Eddie har nu fått sig en genomkörare på planen. Det fria följet kändes riktigt bra. Dumrutan gick super första vändan men när Sussie dirigerade mig så fick jag göra en liten korrigering*ler* Inkallning med ställande och läggande gick relativt bra om man bortser från att läggande blev ett sättande..........

Irene med Rex kom förbi klubben och hade med sig sitt nytillskott - Bella. En gudomligt söt shäfervalp på 12 veckor. Eddie tyckte hon va lite läskig när hon kom för nära. Myzzko blev överlycklig när det kom en valp men då tyckte lilla Bella att han var lite läskig:-)

Zyrran hann inte träffa Bella men det kommer nog att hinnas med. Prinsessan fick även hon ett pass på planen. Susanne dirigerade oss i ett fritt följ. Inkallningen fungerade klockrent och hon sätter sig utan problem i rätt position. Vi gick även igenom apporteringen och damen kan nu gå fot med apportbocken i munnen. Vi ska försöka att ta oss till klubben två gånger i veckan i alla fall - passen blir ju inte så långa på kvällstid.

Kvällen avslutades med lite bus och lek tillsammans med Myzzko som för övrigt tyckte att Zyrran luktade väldigt gott:-)

Planen var lite slirig så jag kommer förmodligen ha träningsvärk i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0