Privatkurs

Var på privatträning idag igen:-) Det tar sig fint och vi har tagit ytterligare ett steg fram i vår träning. Stor skillnad på hennes fokus på mig *ler* och det kan bli ännu bättre. Mycket fokus ligger på mig som förare och framför allt på mina "onödiga" kroppsrörelser och allt småprat......

Men man lever så länge man lär heter det ju och jag känner att får jag bara sova och smälta in dagens information så kan det hända att den kryper in och rotar sig.

Pratade med Maria och Seiko idag och vi återupptar träningen på måndagar igen kl. 18.00. För dom som känner sig manade så är det bara att haka på eller om man vill bara socialisera:-)

Känner att jag börjar få lite struktur på träning och upplägg. Onsdagarna är nu vigda åt ringträningen och på helgerna ska vi försöka lägga ett spår och ev. lite uppletande......

Eddie kommer att startas i april och maj på Botkyrka - så det kommer att bli lite mer träning nu för hans del. Fjärren är ett litet projekt för oss just nu:-)

Pratade med svärmor idag och det går så bra med lilla James. En riktigt kelig kille som hoppar upp i sängen på morgonen för mysa och bli kliad på magen. Svärmor och James verkar trivas bra ihop.

Dax att hoppa i sängen - en ny dag i morgon också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0