Onsdag + Flempan = SANT

image92Ja - då var det ringträning igen. Det var mer hundar den här gången men jag tycker att det gick bra i alla fall. Jag hade bestämt mig att koncentrera mig på att springa - några varv gick bra och ett varv "grävde" hon sig fram *ler* Envis som jag är så försökte jag mig på att springa när kursen var slut.

Jag fick några tips på hur jag skall göra för att få henne framför mig - och det ska vi ta till oss och träna på. Misstaget jag gjorde var just det att jag sprang med henne efter kursen - hon var ju redan trött.... och det gav ju inte så mycket  .....

Ett av råden var att "Har hon sprungit bra så avsluta där". Hur självklart som helst men ibland behöver man få informationen instoppad i skallen. Måste väl även tänka på att hon faktiskt bara är 1 år och vi har tid på oss.

När vi kom hem så gick hon direkt in i köket och lades sig och sov.

I mina ögon är hon i alla fall fantastisk och vacker.

Zyrran hade fullt upp med att ha "pusskalas". Dom drabbade var Marie, Ingela och Lotta/Hector. Det pussades helt vilt. En stund med mamma Vizca och brorsan Hector fick hon så nu är hon mer garagegrå än svart i pälsen:-) Hon luktar även damm!!

Susanne med David var där med Biggles också. Tyvärr så han vi inte socialisera eftersom dom måste med färjan hem till Ekerö.

I morgon är det en ny dag - och den ser vi fram emot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0