Årsmöte på klubben

Som vanligt så vaknar man tidigt även när man är ledig. Ut i skogen och en kravlös promenad:-) Det var nöjda hundar som kom hem med mig. Extra skönt att sätta sig ner med en kopp kaffe, hundarna äter mat. När hundarna har lagt sig ner så inser man att man borde pyssla lite i hemme.... In badrummet för att ta hand om tvätten - naturligtvis så hjälper Zyrran till och bär ut strumpor och handdukar..... för att invänta mattes kommando "tack" så hon kan få en bit godis. Man får helt enkelt inse att hunden är smartare än frun i huset!

Efter ett tag sätter jag upp ett kompostgaller till badrummet för ska vi fortsätta med stulna strumpor och godis så kommer rottweiler att rulla fram snart.

Senare på förmiddagen gick jag och Jenny ut med hundarna i skogen och la spår. Kanonväder med sol. Spåren gick bra och det märktes att det var ett bra tag sen vi spårade - hon var het på gröten.

Sen var det bara hem och vända för att åka på årsmöte på Botkyrka BK. Dålig uppslutning som vanligt. Det visade sig också att vi fick hem en skål från Orrefors eftersom vi placerade oss tvåa på KM. Även en lite plakett för att vara en av dom 10 bästa ekipagen i serietävlingarna under det gångna året.

Full fart hem för att plocka ut hundarna och möta svärmor med lilla James. Vi gick bort till hundgården och släppte dom. Zyrran visade inget större intresse för James eftersom hon hittade en boll. James vågade sig fram och nosa på Zyrran idag - men han är fortfarande försiktig:-)

Nu är vinglasen upphällda och lördagskvällen har börjat. Man får ju inte glömma att titta på Melodifestivalen.....

Tjingelin så får vi se vad som händer i morgon *ler*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0