1-årsdag

Klockan 9 i morse åkte jag och Tobias med Zyrran tillF18. Efter en stund så kom Lena (+ två barn) med Elsa och Hector. Hector har bott hos Lena den här veckan eftersom matte Lotta går på kryckor. Vi gick en sväng först och hundarna fick rasa loss. Sen när klockan var straxt efter 10 så kom resten som skulle vara med och fira.

image90

Susanne hade både Nova och Biggles med sig. Lotta med Elexa, Marie med Peg, Jenny och Micke med Gucci och Ingela med Vizca. Som grädden på moset kom även Erica med Zebbe och ett par barn. Ingelas föräldrar kom också för att se hela ligan.

image91För att få lite ordning på eländet så är det så här: Vizca är mamma till Zyrran, Biggles och Hector. Nova, Peg och Elsa är kullsyskon med Vizca medans Elexa är halvsyster med dom (samma mamma). Gucci är inte besläktad med någon men har blivit lite adopterad av Vizca. Zebbe är absolut inte släkt och vi är glada för det eftersom han är en hoffe...... även om han ser sig själv som en rottweiler....

Vi fikade, umgicks och pratade. Hundarna var ute i lite omgångar och fick socialiseras. Leverkakan jag hade gjort gick åt. Det slutade med att Nova och Biggles åt direkt ur plåten - nästan rendiskad.

Sen var det fotografering av hundar och ännu mer småprat. Lotta/Elexa, Susanne med Nova och Big och jag med Zyrran inkl. Tobbe tog en promenad på F18 som avslutning. Eftersom Susanne hade två hundar så fick Tobbe ta Nova. Man kan se på kortet att dom trivdes rätt bra ihop.

Så långt var allt bra!!!! Nu har jag bara ett litet problem..... Tobias vill ha en rottweiler.......

Tack alla, här finns fler bilder från dagen!

Kommentarer
Postat av: Lena

Hejsan Lena!

Tack för trevligt initiativ! När vi äntligen landade hemma efter innebandy och annat, hade vi oxå en trött hund som fortfarande sover gott! Höll på att skratta ihjäl mig när jag såg det första fotot - TITTA HUR ALLA SERUT!!!!! Vad håller vi egentligen på med???!!!! Det kan bara vara hundmänniskor som förstår ngt av dena bild....

Vi hörs!

Kram Lena, Elsa, Sofia och Adam (fö gjorde Adam 2 mål och matchen vanns - vilken tur)!

2008-02-09 @ 20:01:54
URL: http://hem.bredband.net/b437086
Postat av: Lena

Det var så roligt med alla som kom:-) Jag skulle vilja dela med mig av alla bilder till alla men du vet hur det är... Mailar dig några där du är med.

Kram på dig - ta hand om dig.

2008-02-09 @ 21:54:24
Postat av: susanne m big.

Hej Tack för trevlig dag! Tobbe kan låna Nova när han vill,Nova brukar inte vara så tillgänglig så de är bara att suga åt sig för din kära son. Kram!

2008-02-09 @ 22:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0