Skogstur med hundaktiviteter

image34Ut på förmiddagen med Gucci, Jenny och Micke. Vi drog i väg till skogs. Idag fick Eddie följa med. Hittade en jättefin åker där vi släppte hundarna och dom fick köra sitt race. Kom sedan fram till ett hyfsat ställe där vi kunde sätta fast hundarna. När spåren var lagda så blev det uppletande. Zyrran ser inte alls någon anledning till att komma in med vissa saker:-) Roligast är att hoppa runt och slänga iväg sakerna själv. Vi måste nog fortsätta vår träning här. Eddie och Gucci var också med. Eddie är ju van med att komma in med saker så det var ju inga problem.

Zyrran fick i dag ett ängspår. Jag la många apporter (6 st + slut) hon markerade varenda en med att nosa, stanna och ställa sig och vänta på mig. Så fort hon får spårkommando igen så sätter hon igång att jobba igen. Det var ju lite blåsigt och hon slog vid sista vinkeln men hon slutade inte jobba. Vid slut apporten så ser man förväntningen på lek. Hon är duktig lilltrasan.

Det var två skitiga hundar som fick duscha när dom kom hem. Zyrran förstod inte varför eftersom hon redan hade plumsat runt i ett sktigit dike. Nu sover dom gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0