Sheltie på bild:-)

image35I morse blev det en sväng med hundarna för att sedan fortsätta pyssla inom husets väggar. Åkte sen till mina föräldrar för att fixa det sista med bilen. Jag bytte gas-fjädrar till bakluckan eftersom det började bli lite komplicerat att hålla upp bakluckan, öppna grindarna och samtidigt få in hundarna - man behövde va lite av en akrobat med 14 armar. Men nu går det bra att ställa upp bakluckan utan att få den i huvudet. Pappa försökte fixa till tändaren i bilen. I dagsläget så är man ganska beroende av den. Är det inte mobilen som ska laddas så är det GPS:en som behöver ström. Eftersom jag dessutom köpte en kupévärmare till cigg-uttaget så känns det som jag vill ha igång den nu. Gick inget vidare kan jag informera om.

Sen bar det iväg hem igen för att lasta ur Eddie och byta kläder.... F18 var nästa stopp. Jenny med Gucci kom också till mötet med Ingela som dessutom hade både Wilma och sin Vizca med sig.

4 glada rottisdamer skuttade runt och hade det allmänt trevligt. Bollarna som jag hade med mig är numera försvunna men vad gör det... förbrukningsartiklar kallar jag det för:-)

image36

Kommentarer
Postat av: kristiina

Men du Lena..vars är snön???? Har ni inte vinter i fjollträsk eller ????

2007-12-02 @ 20:22:31
URL: http://ninnaspuli.net
Postat av: Lena

Nä - fjollträsk har inte snö..... och det är svart iskogen.... När kommer du och vandrar med mig och pannlamporna???

2007-12-03 @ 11:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0